Felnőttképzés MODELLO Módszertani 2022

Felnőttképzés MODELLO Módszertani 2022? Ügyfélszolgálati nyitvatartási idő: Hétfőtől – Péntekig (munkanapokon) 8:00 – 16:30 Panasznak minősül a panasztevő nevével ellátott, és a konkrét esetről szóló észrevétel, beadvány. Az oktatási folyamat valamennyi fázisában törekszünk a felmerülő panaszok okainak megszüntetésére. A panasz megtételének ideje a képzés ideje alatt, míg a többi esetben az ügyfélfogadási rend szerinti időpontok szerint van lehetőség. A képzésben részt vevőket a képzés kezdetekor tájékoztatjuk arról, hogy esetleges panaszaikkal hová forduljanak, ahol regisztráljuk a beérkezett panaszokat, és továbbítják a kompetens kollégáknak, valamint az intézmény vezetőségének. Olvassa el extra részletek a webhelyen rolunk.

A webalapú oktatói tevékenység különösen értékes főiskolai hallgatók számára. Cherie Mazer, a Harvard Graduate School of Education hallgatója közzétett egy fehér könyvet, amely kiemeli az online főiskolai oktatók előnyeit. Eredményei azt mutatják, hogy az online programokba beiratkozott főiskolai hallgatók lényegesen magasabb osztályzatokról számoltak be, mint azok, akik nem. A korrepetálásban részesülő tanulókról azt is megfigyelték, hogy előrelépéseket tettek a „teljesítmény, a hozzáállás és a megtartás” terén a korrepetálás nélküli tanulókhoz képest.

Oktatóink nem csupán egyszerű elméleti, hanem szakterületeiken naprakész gyakorlati tudással, és tapasztalattal egyaránt rendelkező szakemberek. Segítségükkel, és közreműködésükkel biztosítjuk a piacképes tudás elsajátíthatóságát képzésben résztvevőink részére. Ezen irányelvünk alapján kurzusaink oly módon vannak összeállítva, hogy a gyakorlaton megszerezhető tudás legyen a domináns. A felnőttképzés megújuló rendszere: Az OKJ-s szakmák helyett ma már új szakképesítésekről beszélünk, ugyanis az OKJ rendszer 2021. januárjától megszűnt. Az OKJ-s rendszer jogutódját képező szakképesítések elődjükhöz hasonlóan hivatalos, államilag elismert bizonyítványt biztosítanak, azonban az új szakképesítések sokkal jobban alkalmazkodnak a munkaerőpiac igényeihez.

Jelen korunk munkaerő piacának legnagyobb kincse: A SZAKKÉPZETT MUNKAERŐ. A szakképzés, és a felnőttképzés megújulása elengedhetetlenné vált a technológia, a mesterséges intelligencia, a robotizáció gyors fejlődése, illetve a munkaerő-piaci elvárások folyamatos változása miatt egyaránt.Egyre több nagyvállalat, multinacionális cég érdeklődik Magyarország iránt, és gondolkodik leányvállalat, vagy üzemegység létrehozásán hazánkban.

Online/Személyes ügyintézés: Örömmel segítünk a kívánt kurzus/szolgáltatás megkeresésében! Kérdésed van kurzusainkkal kapcsolatban? Személyre szabott kívánságod van? Keress minket bizalommal irodánkban, nyitvatartási időben, vagy vedd fel kollégáinkkal online a kapcsolatot! Ügyintézés menete: A kialakult járványügyi helyzetre tekintettel arra kérünk, hogy az ügyfélszolgálati irodákban történő személyes ügyintézés helyett lehetőség szerint válaszd az online kapcsolattartási módot. A személyes kontaktus elkerülésével csökkenthetőek a megfertőződés kockázatai, és ezzel is hozzájárulhatunk közösen a járvány terjedésének mérsékléséhez. Olvassa el extra információ a webhelyen http://www.felnottkepzes.hu/