Уеб дизайн услуги 2021

Оптимизация за търсачки услуги днес?

Единственото нещо, което е по-лошо от липсата на цитати от местния бизнес, е разпространението на неточна информация в интернет. Докато очевидните грешки са очевидно нещо, което трябва да се избягват, фините разлики всъщност объркват търсачките, което води до по-малко доверие. Така че, докато човек може да различи адреса ви, независимо дали е съкратен или изписан, Google и Bing трябва да виждат точно същото име, адрес и телефонен номер във всички директории.

NAP цитати: Както можете да видите от горното изображение, сигналите за цитиране представляват 13% от факторите за класиране. За всички, които не са запознати с цитати, те са онлайн справки за вашия бизнес в съответните директории в мрежата. А NAP означава име, адрес и телефонен номер. Колкото по-последователни NAP цитати имате за вашия бизнес, толкова повече са местните SEO предимства. Но имайте предвид, че неточните или несъответстващи цитати вероятно ще повлияят негативно на местното Ви SEO. Ако в миналото сте правили цитати, които може да изглеждат непоследователни, направете одит на цитати чрез професионалист, за да коригирате вариациите на NAP. Открийте допълнителен информация на уебсайта seo оптимизация.

Местен SEO? Няма проблем! Този клиент е местен магазин, обслужващ района на три окръга в Южна Флорида. За тях беше жизненоважно да се появят в 3-Pack на Google, за да генерират повече пешеходен трафик към местния си магазин. Когато започнахме да работим с тях, те почти нямаха местно присъствие в Google. Днес местният им бизнес се появява в пакета 3 на Google за 27 различни ключови думи. Нашата достъпна SEO услуга позволява на нашите клиенти да бъдат конкурентоспособни, дори срещу по-големите си конкуренти. Нашите SEO услуги започват от $ 1000 / месец и те дават на нашите клиенти гъвкавост да разширяват нашите услуги, тъй като им помагаме да станат по-печеливши. Макар че това може да звучи скъпо в сравнение с евтините SEO пакети от 99 долара, предлагани в Craigslist от сенчести компании, трябва искрено да се запитате: „Кой наистина искам да управлявам усилията си за маркетинг на малкия бизнес?“

Друг указател за растеж и обхват на бизнеса е използването на виртуални обиколки, за да се даде видеоцентричен изглед на местоположението на вашия домашен бизнес, както и разговори за вашите продукти и услуги. Виртуалните обиколки са особено полезни, ако сте ресторант, който случайно е туристическа спирка. Обявата в Google My Business е доказателство, че Google лесно ще намери вашия бизнес. Поставяйки сайта си онлайн, лесно можете да бъдете забелязани от потенциалните клиенти в близост. SEO е особено важен за оптимизирането на вашия бизнес според местоположението и ще ви помогне да се класирате по-бързо при всяко локално търсене. Можете също така да получите списък във версията на Bing на Google My Business, която е Bing Places for Business, която помага за подобряване на вашата откриваемост. Прочети допълнителен информация на уебсайта izrabotkanasait.eu.